De Meta Quest 3 gebruiken op de werkplek: Een waanzinnig eenvoudige handleiding voor de Meta Quest 3 (Paperback)

De Meta Quest 3 gebruiken op de werkplek: Een waanzinnig eenvoudige handleiding voor de Meta Quest 3 By Scott La Counte Cover Image

De Meta Quest 3 gebruiken op de werkplek: Een waanzinnig eenvoudige handleiding voor de Meta Quest 3 (Paperback)

$27.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Het potentieel van Meta Quest 3 ontsluiten


Het Meta Quest platform heeft zijn reputatie verdiend als toegangspoort tot virtuele spelavonturen. Maar onder de vernis van entertainment schuilt een potentieel dat wacht om aangeboord te worden. De mogelijkheden van dit apparaat zijn niet beperkt tot de gamewereld; ze kunnen naadloos overgaan in ons dagelijkse professionele leven. Deze gids biedt je een diep inzicht in de vaak onontgonnen gebieden van de Meta Quest 3, waarbij de nadruk niet alleen ligt op de mogelijkheden als gameconsole, maar ook op de mogelijkheden als hulpmiddel om onze manier van werken te herdefini ren.


Binnen ontdek je:

  • Installatie en basis: Stap-voor-stap begeleiding om je reis te beginnen, zodat je vanaf het begin het maximale uit je apparaat haalt.
  • Productiviteitstools: Een overzicht van apps en programma's op maat, speciaal ontworpen voor de Quest 3, die je helpen bij het beheren van taken, het voeren van virtuele vergaderingen en het uitwerken van creatieve projecten.
  • Virtuele werkplekken: Technieken om je persoonlijke virtuele kantoor samen te stellen, deel te nemen aan wereldwijde conferenties en te presenteren met een vleugje flair.
  • Onderhoud en verzorging: Een blik op hoe je je apparaat in topconditie kunt houden, zodat je er jarenlang plezier van hebt.
  • Ontspan en kom tot rust: Hoewel werk essentieel is, is ontspanning dat ook. Maak na een productieve dag kennis met een aantal leuke en kalmerende recreatieve toepassingen van het apparaat.

De Meta Quest 3 heeft, naast zijn spelgevel, een enorm potentieel om de professionele wereld te transformeren. Of je nu ondernemer bent, op afstand werkt of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe technologie de traditionele werkmethodes kan veranderen, deze gids belooft inzichten die niet alleen innovatief maar ook praktisch implementeerbaar zijn.


Stap in een wereld waar virtuele realiteit samensmelt met de werkelijkheid en onze perceptie van werk en samenwerking verandert.Opmerking: dit boek wordt niet onderschreven door Meta en moet als onofficieel worden beschouwd.

Product Details ISBN: 9798868971693
Publisher: SL Editions
Publication Date: November 3rd, 2023
Pages: 132
Language: Dutch