de Verdomme Heerlijke Recepten Voor Het Grillen Van VIS En Zeevruchten (Paperback)

de Verdomme Heerlijke Recepten Voor Het Grillen Van VIS En Zeevruchten By Hannah Van Dongen Cover Image

de Verdomme Heerlijke Recepten Voor Het Grillen Van VIS En Zeevruchten (Paperback)

$34.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

We weten, we weten dat als je gaat koken, je gegrilde hamburgers en hotdogs verwacht, misschien zelfs wat BBQ-ribs of gegrilde groenten. Maar stel je eens voor: een heerlijke, citrusachtige, delicate vis- of schaaldierengrill naast die klassiekers. Van garnalen en sint-jakobsschelpen tot zalm en kabeljauw, met alles van kreeft tot zwaardvis ertussenin, letterlijk alles mag als het gaat om het grillen van zeevruchten.


Er zijn een paar vaste regels die ervoor zorgen dat uw gegrilde zeevruchten absoluut het beste tot hun recht komen. Het moeilijkste van het grillen van vis is ervoor te zorgen dat de schilferige schil niet aan je grill blijft plakken.


Een paar tips: Vet eerst je grillroosters grondig in met een doek of keukenpapier gedrenkt in plantaardige olie (gebruik er een met een hoog rookpunt, bekijk onze gids voor bakolie voor meer informatie) voordat je de vis toevoegt. Zorg er vervolgens voor dat je op een hoog vuur kookt (400 -450 ), en als je vis eenmaal op de grill ligt, raak hem dan niet aan totdat de schil knapperig is.

Product Details ISBN: 9781837628643
ISBN-10: 1837628645
Publisher: Hannah Van Dongen
Publication Date: October 7th, 2022
Pages: 280
Language: Dutch