Mikrohullámú Varázslat: Villámgyors Ételek Egyszerűen és Ízletesen (Paperback)

Mikrohullámú Varázslat: Villámgyors Ételek Egyszerűen és Ízletesen By Péter Szabó Cover Image

Mikrohullámú Varázslat: Villámgyors Ételek Egyszerűen és Ízletesen (Paperback)

$39.76


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

A "Mikrohull m Var zslat: Vill mgyors telek Egyszerűen 's zletesen" c mű k nyv P ter Szab ln ven megb v szerzőtől egy tmutat a mikrohull m 's t's 's főz's m gikus vil g ba, ahol az egyszerűs g 's az z tal lkozik minden egyes falatban. Ez a k nyv nem csup n egy receptgyűjtem ny; ez egy megh v's arra, hogy felfedezd a mikrohull m konyha rejtett kincseit.


P ter Szab , egy szenved lyes szak cs 's mikrohull m szak rtő, megosztja veled a gyors 's egyszerű mikrohull m receptek előnyeit 's technik it. Az itt tal lhat tletek 's receptek gondosan sszev logatottak, 's k nnyen k vethetőek, gy b rki, b rmilyen tapasztalattal rendelkezik a konyh ban, lvezheti a mikrohull m 's t's var zs t.


A mikrohull m 's t's 's főz's ide lis v laszt's a rohan h tk znapokon, amikor nincs idő hossz főz si folyamatokra. "Mikrohull m Var zslat" seg ts g vel megtanulhatod, hogyan k sz thetsz eg szs ges 's zletes teleket a mikrohull m 's tő seg ts g vel, an lk l, hogy t l sok időt t lten l a konyh ban.


Ez a k nyv nemcsak egy receptk nyv, hanem egy lehetős g arra, hogy gyorsan 's k nnyed n elk sz tsd az zletes teleket. Mer lj el a "Mikrohull m Var zslat" vil g ban, 's fedezd fel a mikrohull m konyha egyszerűs g t 's hat konys g t, hogy mindennapjaidat k nnyebb 's finomabb tegye.

Product Details ISBN: 9781835864586
ISBN-10: 1835864589
Publisher: Peter Szabo
Publication Date: December 5th, 2023
Pages: 220
Language: Hungarian