Buku Masak Hawai Akhir (Paperback)

Buku Masak Hawai Akhir By Suhaimi Cover Image

Buku Masak Hawai Akhir (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Selamat datang ke dunia masakan Hawaii yang mempesonakan Dalam buku masakan ini, kami menjemput anda untuk memulakan perjalanan masakan ke syurga tropika Kepulauan Hawaii. Dengan gabungan pengaruh budaya yang unik dan sumber semula jadi yang banyak, masakan Hawaii menawarkan gabungan rasa, warna dan aroma yang menarik yang akan mengangkut citarasa anda ke pantai yang direndam matahari dan landskap yang subur.


Kepulauan Hawaii bukan sahaja terkenal dengan keindahan semula jadinya yang menakjubkan tetapi juga dengan warisan masakan yang kaya. Daripada hidangan tradisional Hawaii yang berakar umbi dalam tradisi Polinesia kepada tafsiran moden yang diilhamkan oleh masyarakat pendatang yang pelbagai, masakan Hawaii adalah perisa yang benar-benar meleleh. Dalam buku masakan ini, kami meraikan permaidani kulinari yang meriah dan pelbagai di pulau-pulau, memberikan anda koleksi resipi yang menangkap intipati masakan Hawaii.


Dalam halaman ini, anda akan menemui khazanah resipi yang mempamerkan rasa unik pulau itu. Daripada hidangan ikonik seperti daging babi Kalua dan mangkuk cucuk kepada penyediaan makanan laut yang menggoda dan pencuci mulut tropika, kami telah memilih koleksi yang mencerminkan tradisi masakan Hawaii yang pelbagai. Sama ada anda ingin merasai hidangan asli Hawaii atau ingin menambahkan sentuhan pulau pada masakan harian anda, buku masakan ini mempunyai sesuatu untuk semua orang.


Tetapi buku masakan ini lebih daripada sekadar kompilasi resipi. Kami juga menyelidiki kekayaan sejarah dan kepentingan budaya di sebalik masakan Hawaii, menawarkan cerapan tentang ramuan, teknik memasak dan adat resam yang membentuk budaya makanan pulau itu. Kami akan membimbing anda melalui penggunaan bahan-bahan tempatan, memperkenalkan anda kepada kaedah memasak tradisional dan berkongsi petua untuk mencipta pengalaman makan Hawaii yang tulen di rumah anda sendiri.

Product Details ISBN: 9781835834015
ISBN-10: 1835834019
Publisher: Khadijah Binti WAN Suhaimi
Publication Date: November 16th, 2023
Pages: 224
Language: Malay