Магията на Микровълнова& (Paperback)

Магията на Микровълнова& By Димит&#108 Cover Image

Магията на Микровълнова& (Paperback)

$40.50


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Представяме ви "Магията на Микровълновата Печка", най-новата кулинарна книга на Мария Димитрова, която ще ви вкара във вълнуващия свят на бързото и вкусно готвене с микровълнова печка.


Микровълновата печка не е само за загряване на храна - тя може да бъде мощен инструмент за приготвяне на разнообразни и вкусни ястия, и този уникален рецептурник ви разкрива как точно да го направите. Мария Димитрова, авторката на книгата, споделя своите ценни съвети и изпитани рецепти, които ще направят всяко ястие перфектно.


С "Магията на Микровълновата Печка" ще научите как да създавате ароматни супи, сочни месни ястия, вкусни десерти и много други вкусотии, всичко с помощта на микровълновата печка. Независимо дали сте заети професионални или просто искате бързо и лесно да приготвите вкусна храна у дома, тази кулинарна книга е идеалният съюзник.


Разгледайте "Магията на Микровълновата Печка" и се открийте за вълнуващите възможности на този прибор, който може да превърне вашата кухня в място на чудеса и вкусни изненади.

Product Details ISBN: 9781835795705
ISBN-10: 1835795706
Publisher: Not Avail
Publication Date: October 31st, 2023
Pages: 224
Language: Bulgarian