Magische Microgolfgerechten: Snel en Heerlijk Koken (Paperback)

Magische Microgolfgerechten: Snel en Heerlijk Koken By Lars Verwonder Cover Image

Magische Microgolfgerechten: Snel en Heerlijk Koken (Paperback)

$39.55


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Magische Microgolfgerechten" is jouw ultieme gids voor het ontdekken van de verbazingwekkende wereld van magnetronkoken. Dit innovatieve kookboek neemt je mee op een culinair avontuur waarbij snelheid en smaak hand in hand gaan.


Auteur Lars Verwonder, een gepassioneerde thuiskok met een diepgaande kennis van magnetronkoken, onthult de geheimen achter het bereiden van heerlijke gerechten in enkele minuten. Met Lars als je gids, zul je ontdekken hoe je de magnetron optimaal kunt benutten en de smaken van je favoriete gerechten naar voren kunt brengen.


Of je nu een drukbezette professional bent die weinig tijd heeft om te koken, een student op zoek naar snelle en gezonde maaltijden, of gewoon iemand die van gemakkelijk koken houdt, dit boek heeft voor elk wat wils. Ontdek smakelijke ontbijtjes, hartige hoofdgerechten, en verrukkelijke desserts, allemaal met de snelheid en effici ntie van je magnetron.


"Magische Microgolfgerechten" is jouw toegangspoort tot eenvoudig, smakelijk en tijdbesparend koken. Laat je verrassen door de culinaire mogelijkheden van je magnetron en geniet van heerlijke maaltijden die in een handomdraai klaar zijn.


Product Details ISBN: 9781835597750
ISBN-10: 1835597750
Publisher: Lars Verwonder
Publication Date: October 5th, 2023
Pages: 218
Language: Dutch