Бързо и Вкусно: Рецепти з&#107 (Paperback)

Бързо и Вкусно: Рецепти зk By Петро&#107 Cover Image

Бързо и Вкусно: Рецепти з&#107 (Paperback)

$39.44


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" е кулинарна находка, която ще ви покаже как да използвате микровълновата печка за приготвяне на вкусни ястия в минимално време. Авторката Мария Петрова представя невероятни рецепти, които ще ви позволят да създадете храна със запомнящ се вкус и текстура само с няколко простички стъпки.


От бързи закуски до основни ястия и дори сладки изкушения, тази книга ще ви вдъхнови да се разиграете със своите вкусови предпочитания и да създадете неотразими ястия, без да използвате традиционни готварски методи.


"Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" ще ви покаже как да използвате микровълновата печка по иновативен начин, като същевременно запазите хранителната стойност и вкусовите качества на ястията. От здравословни опции до изобилие от вкусове и текстури, тази книга има всичко необходимо, за да се насладите на вкусна храна в своето ежедневие.


Разнообразието от рецепти, представени в книгата, ще ви помогне да разширите граници на възможностите си в кухнята и да се насладите на нови вкусови комбинации. С "Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" вие ще станете майстор на микровълновата кулинария и ще имате възможността да приготвяте изискани ястия за вашите близки и гости.


Открийте света на кулинарното съвършенство с "Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" и превърнете вашата микровълнова печка във вашата секретна оръжия за вкусни ястия.


Product Details ISBN: 9781835198056
ISBN-10: 1835198058
Publisher: Not Avail
Publication Date: July 12th, 2023
Pages: 222
Language: Bulgarian