Shijet Magjike në Mikrovalë: Receta të Shpejta dhe Të Shijshme Për Të Gatuajtur me Lehtësi (Paperback)

Shijet Magjike në Mikrovalë: Receta të Shpejta dhe Të Shijshme Për Të Gatuajtur me Lehtësi By Elisa Kuzhina Cover Image

Shijet Magjike në Mikrovalë: Receta të Shpejta dhe Të Shijshme Për Të Gatuajtur me Lehtësi (Paperback)

$39.65


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Shijet Magjike n Mikroval Receta t Shpejta dhe T Shijshme P r T Gatuajtur me Leht si" sht libri i kuzhin's q ju jep mund sin t zbuloni nj bot t re t gatimit me mikroval . P rmes k tij libri, autoren Elisa Kuzhina ju udh zon n nj udh tim t shijsh m dhe t leht , duke p rdorur mikroval n si mjet kryesor p r t krijuar gatime t shijshme dhe t shpejta.


N k t lib r do t gjeni receta t shumta dhe t krijuara me shije t larmishme p r t'i p rshtatur do preferenc gatimi. Elisa Kuzhina ndan me ju teknikat dhe sekretet e gatimit me mikroval , duke ofruar k shilla praktike dhe truket e saj personale p r t arritur rezultate t mrekullueshme.


"Shijet Magjike n Mikroval " ju ofron mund sin t p rgatisni ushqime t shijshme, t sh ndetshme dhe t shpejta me p rdorimin e mikroval's. N k t lib r, Elisa Kuzhina ju frym zon t eksperimentoni me p rzierjen e shijeve dhe t krijoni mrekulli n kuzhin n tuaj.


Hapiuni p r nj bot t re t mund sive gatimore me mikroval n dhe shijoni k naq sin e gatimit me leht si dhe shpejt si.


Product Details ISBN: 9781835197998
ISBN-10: 183519799X
Publisher: Elisa Kuzhina
Publication Date: July 12th, 2023
Pages: 226
Language: Albanian