Instagram marketing (Instagram Business) (Paperback)

Instagram marketing (Instagram Business) By Paul Van Dijk Cover Image

Instagram marketing (Instagram Business) (Paperback)

$9.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Instagram Marketing: Bouw een succesvol Instagram bedrijf met Instagram Marketing

Wat is Instagram? Waarop moet worden gelet voor de aanwezigheid van een bedrijf op Instagram en hoe halen start-ups het beste uit het sociale netwerk?

Wil jij je staande houden in de Instagram social media jungle? Geen probleem. In dit boek gaan we op een digitale ontdekkingstocht om de app met het cameraatje zinvol te kunnen gebruiken voor marketingstrategie n.

Plaatsen, liken, linken - steeds meer internetgebruikers begeven zich op het socialemediaplatform Instagram en gebruiken het om te communiceren met vrienden, inspiratie op te doen voor alle gebieden van het leven of hun gefotografeerde beelden met de wereld te delen. Bovendien melden steeds meer jongere gebruikers zich aan bij het sociale netwerk en is ook de belangstelling voor online marketing voor Instagram de afgelopen jaren blijven toenemen en het ziet ernaar uit dat dit de komende jaren zo zal blijven.

Wat kunt u verwachten:

  • Hoe werkt marketing op Instagram?
  • Hoe gebruiken start-ups de eigenaardigheden van het Instagram-platform om hun marketingdoelen te bereiken?
  • Welke functies moet u gebruiken om uw bereik te vergroten?
  • Hoe kunt u rendabele influencer marketing gebruiken?
  • Hoe storytelling te doen met Instagram marketing?
  • Aan welke KPI's moet u aandacht besteden?
  • en nog veel meer...

In dit boek worden de eigenaardigheden en kenmerken van Instagram onder de loep genomen en wordt hun relevantie voor de marketingindustrie belicht. Door te kijken naar de verschillende kenmerken, actiemogelijkheden en voordelen voor de online aanwezigheid van bedrijven en voor het individuele gebruik van elke gebruiker, wordt een gedetailleerd inzicht gegeven in de ontwikkeling van marketing in de sociale media. Wat is in en wat is uit? Instagram dient niet alleen als platform voor marketingstrategie n van verschillende bedrijven, maar is een belangrijke invloed geworden op trendbewegingen en de algemene circulatie van informatie en gegevens dankzij het kenmerk van het dagelijks delen van inspiraties met betrekking tot verschillende levensgebieden.

Het boek overtuigt met:

✓ Stap-voor-stap instructies voor succesvolle Instagram marketing.

✓ Meer dan 100 pagina's hoogwaardige inhoud

✓ Meer dan 15 illustraties

✓ Handige hulpmiddelen

✓ Geschreven door deskundigen

Koop dit boek nu en begin vandaag nog met Instagram-marketing om uw aanbod succesvol te verkopen en een authentiek bereik te krijgen.

Product Details ISBN: 9781393607588
ISBN-10: 1393607586
Publisher: Paul Van Dijk
Publication Date: August 2nd, 2022
Pages: 120
Language: Dutch